Nu startar vi ett nytt Kvinnoprojekt!

Vi är så glada att vi kan starta ett nytt kvinnoprojekt, “Business for Life”, tillsammans med Love to Give. Det är 10 kvinnor som drar igång den 23 mars. Läs mer i det bifogade dokumentet längst ner om hur projektet är uppbyggt. Så här skriver Annabel Rosholt:

“Kära Anne och Vivianne,

Jag skriver för att meddela att pengar kommit in på vårt konto och för att säga ett mycket uppriktigt tack till alla på Project Education för det. Vi är så tacksamma för att ni stöder detta projekt och är glada över att komma igång.

Vi har ett inledande och förberedande möte på torsdag morgon, och kommer sedan att börja kursen som planerat den 23 mars.

Under tiden ville jag meddela er att den mentor som vi anställde, Lukhanyo, har erbjudits en mycket bra tjänst hos riksrevisorn och har alltså slutat efter bara två månader hos oss. Jag bestämde mig därför för att kontakta Paul Khambule som arbetade med Business for Life Training före Covid. Han är väldigt erfaren och har tidigare lett program två gånger i vårt centrum. Han blev glad över att höra från mig och att bli erbjuden att facilitera kursen igen.

Jag har också bett en affärskonsult, Alice Kramer, att arbeta nära honom. Jag tror att de kommer att bli ett starkt team och ser fram emot att kunna presentera dem för er i ett möte. Alice kommer att delta i mötet på torsdagar och skriva rapporterna åt oss.

Med varma hälsningar och stort tack igen!

Annabel, Love to Give

Klicka här för att läsa programupplägget

Klicka här för att se kvittot