AW är framflyttat till februari!

Barn flera bilder

Vårt event på torsdag den 18 november är framflyttat till februari! Datum och inbjudan kommer så småningom via hemsida och Facebook!

__________________________________________________________

 

Project Education bjuder in till mingel med föreläsning och försäljning av fina saker. Så ta med en kompis till novembers mest meningsfulla AW. Genom att delta stöttar du vår hjälpverksamhet i Sydafrika, där människor har extra svårt just nu med fattigdom, hunger och pandemi. Alla insamlade medel går oavkortat till de behövande.

Genom att swisha 200 kr till 123 005 3025 senast den 14 november så säkrar du en plats. I priset ingår ett glas vin med tilltugg.

Torsdag 18 november kl 17.30 – 20.00
Franska skolan, Döbelnsgatan 3, Stockholm

Kvällens innehåll

Föredrag

Ett annat perspektiv på Mali

Mali har sedan många år präglats av interna stridigheter och terrorism. Sverige och andra västländer försöker stabilisera situationen till förmån för den maliska staten via bl.a. FN. Möt en kvinnlig polis som har bott och arbetat för FN i Mali och som berättar om sina erfarenheter.

”Payback time”

Vivianne Ekberg, grundare av Project Education, berättar om hur det hela startade och Lena Nordin visar några bilder från besöket hos våra samarbetspartners Imibala Trust och Love to Give.

Utställning och försäljning

Sjösten Sweden – Ingela Sjöstens smycken är vackra, ger karaktär och tar plats. Hon utgår från geometrin och smyckena är moderna men ändå tidlösa.

www.sjostensweden.com 

Jenny von Hueck designar lekfulla smycken i 925 sterling silver och emaljerad metall. Hon skapar även konst som till exempel akvareller och skulpturer.

www.vonhueck.com

Catharina Bauer – Konstnär med ateljé på Överby Gård vars abstrakta målningar, ofta i en färgstark kolorit, skapar en känsla av rumslighet genom lager på lager, linjer och öppningar.

www.catharinabauer.se

Nina Norre – målar och producerar vackra akvarellkort. Tillsammans med dottern Amanda har hon även tagit fram andra produkter som utgår från kortmotiven – anteckningsböcker, affischer och necessärer.
www.norreform.se

20 % av försäljningen går till Project Educations hjälpverksamhet.  

VÄLKOMMEN!

Project Education i samarbete med Franska Skolan