Inställt evenemang – Kriminalitet, droger, maktmissbruk och korruption – möt författarna till polisromanen “Det som inte syns”

Evenemanget är tyvärr inställt! Vi hoppas att kunna återkomma vid senare tillfälle!

/Styrelsen i Project Education

 

Project Education bjuder in till författarsamtal där intäkterna går till organisationens hjälpverksamhet i Sydafrika. Lennart Karlsson, poliskommissarie, berättar tillsammans med författaren och skådespelaren Benny Haag om deras debutroman ”Det som inte syns”.

Handlingen är verklighetsbaserad och utspelar sig i Stockholmsmiljö där högt uppsatta män utnyttjar samhällets svagaste enligt principen ”det som inte syns finns inte”. Det handlar inte bara om narkotika, korruption och makt utan även om de afghanska pojkar som kom hit under flyktingvågen 2015. Pojkar som lever utan skyddsnät och som utnyttjas i en helt omänsklig lek. En annan central person i boken är en 15-årig flicka som redan dragits in i narkotikahandeln.

Lennart Karlsson är en av Sveriges mest erfarna narkotikapoliser och Benny Haag är skådespelaren som blev nykter och började föreläsa om missbruk. De båda träffades när Benny höll ett föredrag på Svenska Narkotikapolisföreningen.

Lennart har berättat och Benny har skrivit. Boken är en fiktiv berättelse, men handlar om saker som Lennart upplevt i sitt jobb.

Under kvällen finns möjlighet att köpa signerade exemplar av boken.

Anmälan

Genom att swisha 300 kronor till 123 005 3025, gärna före den 9 november för att säkra en plats. I priset ingår ett glas vin med tilltugg.

Onsdag 16 november kl. 18 – 20

Franska skolan, Döbelnsgatan 3, Stockholm

VÄLKOMMEN!

Project Education i samarbete med Franska skolan